Ring, vi taler dansk +48 883 339 339

Vores team

Ring til os og tal på det sprog som du ønsker, Dansk, Engelsk, Tysk eller Polsk. Vi kan umiddelbart svare på de fleste spørgsmål bl.a. cirka pris og lave en tidsreservation. Vi kan også hjælpe med, at finde en ferielejlighed, arrangere din rejse og meget mere.

Vores koordinatorer

Vi råder over flere koordinatorer som kan hjælpe dig på dit eget sprog allerede fra den første kontakt. Vi kan bl.a. arrangere en som kan hente dig på ankomstdagen i lufthavnen, dit hotel eller lejlighed og bringe dig til tandlægeklinikken. Din koordinator bliver sammen med dig under forundersøgelsen og vil oversætte alt for dig på dit eget sprog. Du vil blive ringet op af din koordinator hver aften under din tandbehandling for, at høre om alt går som det skal eller du behøver hjælp. Din koordinator kan klare næsten alt for dig så du er i meget sikre hænder hos os. Din koordinator er selvstændig; men har aftale med os og dermed gratis med mindre du ønsker andre ydelser udenfor dine tandbehandlinger. Ved ankomst får du oplysninger om din koordinator som måske allerede har arrangeret alt for dig.

Blot udfyld vores kontakt formular og skriv til os hvad du ønsker eller ring til vores danske skype tlf nr. +45 36 95 04 17 (dansk lokaltakst). Du vil modtage et tilbagekald eller en mail indenfor 24 timer (dog ikke i ferier og weekender). Vi glæder os meget til din henvendelse.

Sammen med flere venner og medicinske kollegaer er Rafał Zawojski, stifter og indehaver af tandlægeklinikken Ra – DENT, et velfungerende team af specialister som bindes sammen af en fælles passion – odontologi. Tækket være regelmæssige kurser opkvalificerer og aktualiserer vi hele tiden vores viden, og vi er også hele tiden opdateret om nyheder og trends indenfor tandbehandlinger således, at vi kan tilbyde behandlinger på højeste niveau. Prioriteten er først og fremmest vores patienters smukke og sunde smil, og også en afslappet atmosfære, hvorfor vores backup personale er meget vigtigt – det er kompetente personer, som har en mangeårig erfaring og praktisk viden indenfor faget.

 

TANDLÆGER

Rafał Zawojski – indehaver – Tandlæge og protetiker

zawojski

Rafał Zawojski, tandlæge og indehaver af tandlægeklinikken Ra-dent
Afsluttede sine studier ved Pommerns Medicinske Universitet i 1985. Efter at være blevet færdig arbejdede han i 8 år på det Medicinske Universitet som assistent i afdelingen for ortodontisk protetik. Under sit arbejde på Universitetet opnåede han første specialegrad i forebyggende tandlægebehandling, og anden specialegrad indenfor ortodontisk protetik.

Siden 1994 har han arbejdet på sin egen tandlægeklinik, Ra-dent, hvor adskillige fremragende tandlæger har påbegyndt deres karriere. Derudover har han deltaget i et stort antal videnskabelige konferencer og professionelle kurser. Kursusopholdene har fundet sted i mange forskellige lande, herunder i USA, hvor han orienterede sig indenfor drift af moderne tandlægeklinikker. Han er medforfatter til adskillige publikationer indenfor ortodontisk protetik. Han har i mange år afholdt forelæsninger og værksteder indenfor implantologi med vægt på miniimplanter. Et tegn på den tillid som omgiver Rafał Zawojski er at han af sine kollegaer er blevet valgt som repræsentant til det regionale Lægeråd i Szczecin/Stettin, Polen. Han er samtidigt stifter af fodboldholdet FC Próchnica (på dansk: FC Caries), hvor adskillige læger og tandlæger har spillet og vundet masser af medaljer.

Rafał Zawojskis anden passion har i mange år været bjerge. Trekking og bjergbestigning på verdens højeste bjerge er en glimrende mulighed til at udvikle sig selv til perfektion. Han er også med til at organisere den årligt tilbageværende filmfremstilling med titlen ”Bjerge” (”O!Góry”) i Szczecin.

Anna Rogoża – Tandlæge. Specialist i generel tandbehandling

rogoza

Har i mere end 10 år vedvarende arbejdet med at forbedre bidfunktionen og smukkesere smilet hos sine patienter. Blandt specialerne indenfor tandbehandling lægger hun særlig vægt på ortodonti (tandregulering), hvis hemmeligheder hun udforsker på utallige kurser og skoleophold, hvor hun sørger for hele tiden at være opdateret med den nyeste viden indenfor emnet. Patienterne kan regne med en detaljeret diagnose og behandlingsplan, som omfatter flere muligheder. Anna Rogoża har patienter i alle aldersgrupper – fra de allermindste patienter til voksne, som ønsker at forbedre deres bid, både funktionelt og æstetisk. Hun anvender et bredt sortiment af hjælpemidler. Hun tager sig også af sine patienters smukke smil, og foretager kosmetiske indgreb i det bløde væv med anvendelse af Botulinum toxin og hyaluronsyre.

 

Agnieszka Sienkiewicz – tandlæge

sienkiewicz

Afsluttede sin uddannelse på læge- og tandlægefakultetet i Szczecin med udmærkelse. Opdaterer konstant sine professionelle evner ved deltagelse i et stort antal konferencer og kurser. Hun udvider omfanget af sin viden for at kunne tilbyde sine patienter den bedste løsning indenfor tandbehandling. Hun gennemfører behandlinger som tager hensyn til alle aspekter indenfor tandbehandling, f.eks. hvordan patienten opnår et sundt og smukt smil. Hendes professionelle passion er moderne endodonti (rodbehandlinger) ved anvendelse af mikroskop, æstetisk forebyggende tandbehandling samt protetik. Agnieszka Sienkiewicz er et roligt og kommunikerende menneske, som søger at hjælpe patienterne med at komme igennem behandlingsprocessen på en smertefri og ustresset måde. Patienter med tandlægsskræk vil føle sig meget trygge hos Agnieszka.

Wiktoria Tołyż – Tandlæge

tolyz

Afsluttet læge- og tandlægefakultetet ved Pommerns Medicinske Universitet i Szczecin. Allerede fra begyndelsen af sin erhvervskarriere har hun været forbundet med Ra – DENT-klinikken. Hun udvider systematisk sin viden indenfor forebyggende tandbehandling, æstetik og endodonti. I sit arbejder beskæftiger hun sig primært med kompleks behandling af patienter.

 

Justyna Waliszewska – Tandlæge

waliszewskaAfsluttet læge- og tandlægefakultetet ved Pommerns Medicinske Universitet i Szczecin. Deltager regelmæssigt i kursusforløb, hvor hun udbygger sin viden og evner indenfor odontologi. Hun har afsluttet kurser b.la. indenfor udførelse af rodbehandlinger med automatisk udstyr, en ny teknik til udfyldning af rodkanaler, og også særlige kurser i fortolkning af røntgenbilleder. Hun følger løbende med i nyheder indenfor tandlægebehandlinger, således at hun kan tilbyde vores patienter de nyeste og mest moderne løsninger. Hun værdsætter sit arbejde, såvel med voksne. Samt med børn, som ofte er de mest krævende patienter. Til børnetandpleje er Justyna det helt rigtige valg da hun føler med børn.

Anna Królczyńska – tandlæge

krolczynska

Fik sin entre som tandlæge efter at have afsluttet læge- og tandlægefakultetet ved Pommerns Medicinske Universitet i Szczecin. Hun deltager regelmæssigt i forskellige former for kurser og symposier idenfor ortodonti, primært indenfor æstetisk tandbehandling og endodonti, hvilket sætter hende i stand til konstant at øge sin viden og interessefelt. En stor glæde i hendes arbejde er det ægte smil som patienten giver efter at have afsluttet behandlingen. Hendes mål er at overkomme patienternes angst, sådan at de ankommer til næste aftale med smil og lyst. Hun er meget succesfuldt i stand til at forbinde professionalisme med empati for hver enkelt patient. Patienter med tandlægeskræk/odontofobi er i særdeles gode hænder hos Anna.

 

Joanna Kołacz-Hetmanska – tandlæge

hetmanskaHun er uddannet fra tandlæge fakultet på Pomeranian University of Medicine i Szczecin.Siden da har hun videreudviklet sine evner ved dagligt at have leveret kvalificerede tandbehandlinger på højeste niveau. Hun er medlem af den polske Society of Pediatric Dentistry. I hendes arbejde, har hun især udfør arbejde med børne tandpleje men hun er ogsåsærdeles godt uddannet i protetik (proteser) samt kosmetisk tandpleje (fx Hollywood smil) og endodonti.(rodbehandlinger). Hun er en af vores meget efterspurgte tandlæger pga. hendes dygtighed og omsorg.
Joanna taler bl.a. engelsk.

 

Ledende og administrativt personel

Małgorzata Moryson – Key Account Manager

zyzanska

Besidder solid erfaring indenfor strategisk ledelse, salg og public relations. Sit samarbejde med odontologien begyndte hun i 2004, da hun var med til at udgive turistguiden „Stettin Restaurant & Shopping Guide”. Ud over forlagsarbejde beskæftigede hun sig med etablering af samarbejde mellem polske medicinske klinikker og patienter fra Skandinavien, Grønland og Tyskland m.v.

Takket være den erfaring som hun har opnået i forbindelse med deltagelse i organiseringen af adskillige medicinske konsultationer har hun lært alt om vores udenlandske kunders behov at kende, og det er netop dem hun koncentrerer sig om i sit daglige arbejde på tandlægeklinikken. Samtidigt er hun ansvarlig for at skabe, implementere og kontrollere firmaets kort- og langsigtede strategi, udarbejdelse af taktiske planer, kontrol af udførelsen af løbende målsætninger samt analyse af rapporter. Małgorzata tager sig også af kontakten til vores koordinatorer som hun står i tæt forbindelse med næsten døgnet rundt.

Hun er et meget energisk menneske, venlig, altid med et smil på læben, hvilket også gør at vores patienter altid er venligt stemt overfor hende. Hendes mål er at omgive patienten med pleje og interesse, således at du/i føler jer maksimalt godt tilpas under opholdet på vores klinik.

 

Ewa Janiszewska – Administrativ leder

janiszewskaHar afsluttet den 2-årige Forvaltningsskole og Højere Humanistisk Skole i Szczecin. Har afsluttet specialkursus som tandlægeklinik-registrator. På klinikken er hun ansvarlig for opbevaring af alt medicinsk dokumentation, indførelse af data og overvågning af dokumenter, korrespondancer og informations-flow. Hun koordinerer lægernes og personalets arbejde, samt søger for patienternes selvværd når hun deler ud af sin viden, støtte og store mængde energi og optimisme. Hun er generelt interesseret i medicin, amerikansk kultur, gode bøger og film.

Kontaktformular

Vedhæft fil:

Vi er medlem af VIKING service.eu Group