Ring, vi taler dansk +48 883 339 339

Vores klinik

De bedste medicinske institutioner i Polen består først og fremmest at specialiseret medicinsk personale, dvs. læger og sygeplejersker.  Polske tandlæger er medlemmer af internationale videnskabelige selskaber, og de underviser på de bedste universiteter. Mange af vores tandlæger dygtiggør sig ligeledes på kendte klinikker i Vesteuropa og De Forenede Stater.

Tandlægeklinikken Ra-Dent er beliggende i Stettin, Polen og har eksisteret siden 1991 under ledelse af tandlægen Rafał Zawojski, som også har en 2.grads specialisering i protetik og 30 års erfaring som tandlæge. Samtidigt har vi et team af unge tandlæger med konkrete videnskabelige og praktiske resultater, som udnytter den nye teknologi som nutidens tandbehandling giver mulighed for.

Vores tandlæger beskæftiger os med vanskelige tilfælde indenfor tandkirurgi, parodontologi, ortodonti og kosmetisk tandbehandling. Tandlægerne specialiserer sig i protetik og anvender nytænkende løsninger, fx. til omgående stabilisering af helproteser anvender vi amerikanske mini-implantater, som er et ikke invasivt indgreb, som foretages smertefrit i løbet af en enkelt behandling. Med henblik på at opnå en forbedret effekt ved endodontiske og kirurgiske indgreb anvender hver tændlæge ligeledes ozon i behandlingen.

Tandlægeklinikken er ligeledes udstyret med b.la. mikroskoper, mulighed for at foretage pantogram (panoramabillede) og digitale røntgenbilleder.

Kontaktformular

Vedhæft fil: