Ring, vi taler dansk +48 883 339 339

Prisliste

For at modtage et prisoverslag og en behandlingsplan da venligst send os en e-mail eller udfyld vores kontaktformular. Du må meget gerne vedlægge røntgenbilleder der dog ikke børe være mere end 3 mdr. gamle.

Besparels

Vidste du at 70% af prisen på tandbehandling i Tyskland, England og Skandinavien anvendes til aflønning af mindst 1 ekstra persons arbejdskraft? Dette er langt billigere i Polen, da omkostningerne til drift og vedligeholdelse af inventar og bygninger samt lønninger er meget lavere. I Polen har vi derfor råd til, at arbejde  med materialer af højeste kvalitet, moderne udstyr og en yderst behagelig og afslappende form for tandbehandling. Vi har tid til dig og afsætter altid den nødvendige tid.

Lidt om vores service ifbm. tandbehandlinger:

Vores medicinske personale og  ledelse taler engelsk, russisk eller tysk. Derudover kan du altid regne med støtte fra en af vores koordinatorer som taler dit eget sprog, og som vil følge dig gennem hele processen ifbm. tandbehandlingen. Dette er vores bidrag til din tandbehandling og som vi yder uden ekstra betaling.

Sådan gør du:

Det første du skal gøre er bare at sende os en e-mail, hvor du beskriver dit tand problem så godt som muligt. Din koordinator vil herefter, på dit eget sprog, skrive tilbage til dig med evt. yderligere spørgsmål forinden  vi foretager en indledende analyse af dit tandproblem samt  forbereder et prisoverslag over omkostningerne og en behandlingsplan.

I forbindelse med tandbehandling vil du modtage:

En skriftlig garanti for din tandbehandling
En kvittering i overensstemmelse med de regler, der gælder i Danmark.
Kvittering eller yderligere bilag til brug for ansøgning om tilskud hos den offentlige sygesikring eller sygeforsikringen ”danmark” på engelsk.

Din tandbehandling:

Så snart du besøger vores tandlægeklinik, udarbejder vi din endelige behandlingsplan og de totale  omkostninger. Hvis du accepterer behandlingsplanen og prisen vil din tandbehandling straks blive påbegyndt. Ved tandbehandlinger er der ofte flere metoder og alternative løsninger så blot sig frem eller tal med din koordinator som så vil hjælpe dig. I kan f.eks. gå en lille tur og snakke tingene igennem inden du endelig beslutter dig. Vi er altid parate til, at udarbejde en skræddersyet behandlingsplan til dig.

Kontakt:

Din koordinator vil kontakte dig inden for maksimalt 24 timer efter at du har sendt en forespørgsel. Bare skriv til os i dag eller hurtigst muligt.Udfyld formularen – absolut ingen forpligtelse.
Vind din anden gratis overnatning inden den 31. juni 2015. Modtag en komplet prisliste i danske kroner med det samme.

Kontaktformular

Vedhæft fil: