Ring, vi taler dansk +48 883 339 339

Hvorfor Polen?

Hvorfor Polen?

10 Gode grunde til hvorfor det er værd at vælge tandlægebehandlinger i Polen:

1. Professionelle tandlæger

Indenfor rammer af programmer for videreuddannelse deltager vores tandlæger i symposier, kurser og konferencer samt arbejdsophold på specialiserede klinikker. De videreuddanner sig i Polen og i andre lande, fx i Østrig, Tyskland og USA. På vores polske tandlægeklinik arbejder der, ud over tandlæger højt specialiseret medicinsk personale, som bl.a. hjælper tandlægerne er med til at skabe en rar og behagelig atmosfære for dig/jer. Vores tandlægeklinik samarbejder med de bedste tandlægelaboratorier, benytter udstyr og medicinsk materiale af højeste kvalitet, samt udfører tidsvarende og optimale dentale samt protetiske løsninger.

2. Indførelse af sidste nyt indenfor tandlægebehandlinger – blandt andet:

 1. Mundkamera – gør det muligt at se mundhulen på et TV, og også at vurdere det arbejde som udføres af vores tandlæger,
 2. elastiske tandproteser – særdeles behagelige, brugervenlige, æstetisk udseende (uden metalklemmer),
 3. mini-implantater – omgående (i løbet af to timer) hjælper med at fastholde helproteser,
 4. acetal proteser – æstetiske, uden synlige metal emner,
 5. sammensatte ætsbroer/klæbebroer,
 6. rod-krone indlæg udført i glasfiber,
 7. skinneindlæg på ustabile tænder,
 8. utraditionel understøttelse til tandbroer (glas, keramik),
 9. tandkroner med porcelænsoverflade på zirconium – bedste æstetiske effekt, stor mekanisk holdbarhed,

3. Høj standard – lave omkostninger til tandbehandlinger

Alle tandbehandlinger overholder internationale standarder, og samtidigt opretholder vi en meget høj servicekvalitet. De fleste tandbehandlinger i Polen er op til 80% billigere end de tilbud man ser andre steder i verden.

4. Du er i særdeles gode hænder

Alle vores tandlæger står i konstant kontakt med deres patienter lige fra der træffes afgørelse om behandling, under dit ophold i Polen samt efter du er kommet hjem igen. Dansktalende tandlæger har vi desværre ikke så i de fleste tilfælde foregår dette gennem din koordinator (på dit eget sprog) som også vil kontakte dig hver aften under din tandbehandling hos os for, at høre om alt går som det skal eller du behøver hjælp.

Vores professionelle tilgangsvinkel er også tydelig indenfor de tiltag som går ud på, at hjælpe med, at organisere opholdet i Stettin/Szczecin, Polen herunder hotel eller ferielejlighed m.v. Vi hjælper også gerne med transport og supplerende ydelser f.eks. frisør, optikker, bilreparationer m.v. under opholdet

 

 

5. Moderne tandlæge udstyr som er i overensstemmelse med internationale standarder

Vores tandlægeklinik disponerer over det mest moderne medicinske udstyr og komfortable behandlingsbetingelser. Vi har et specielt udstyr til smertefri indgivelse af bedøvelse, digital røntgen, mikroskop som anvendes til rodbehandlinger og mundkamera. Billederne modtager vi på vores computerskærm i løbet af få sekunder efter udførelsen, hvilket gør det muligt at forkorte den samlede behandlingstid, samt også at foretage billedbearbejdning, som forbedrer præcisionen af vores diagnoser. Vores tandlægeklinik har air kondition, og vi har et selvstændigt lokale til sterilisering af udstyr, det hele overholder EU normer og garanterer patientens sikkerhed.

6. Interessante turisttilbud i Polen

Turistmæssigt og kulturelt er Polen et spændende land med en rig historie. Her findes mange rigtigt gode rekreationscentre eller SPA-bade, som er opført i de smukkeste områder i vort land, tæt på landskabsparker, i bjergene eller ved havet. I løbet af tandbehandlingen kan man lære vort land at kende, et land som er en fantastisk blanding af natur og et innovativt erhvervsliv.

I vores smukke by, Stettin/Szczecin, kan du f.eks. se:

7. Polske tandlægeklinikker og andre medicinske centre er allerede blevet besøgt af tusindvis af patienter fra hele verden

Tusindvis af udenlandske patienter har allerede gjort brug af den hjælp og adgang til medicinske ydelser som tilbydes her, såvel til firmakunder som ved individuel behandling. Polske behandlingsfaciliteter garanterer ambulant behandling, diagnosticering, rehabilitering og hospitalsbehandling på allerhøjeste niveau.

8. Vores erfaring med at sørge for patienterne under deres ophold i Polen

Vores tandlægeklinik samarbejder med rejseagenter og koordinatorer som har stor erfaring med at sørge for udenlandske patienter. Såfremt patienten ønsker yderligere ydelser i forbindelse med opholdet er det nok at stille et spørgsmål til koordinatoren. – skriv i dag.

9. Hurtige tidsfrister for medicinske indgreb

På vores tandlægeklinik i Szczecin, Polen behøver du ikke vente længe på tandbehandling. Vi tilpasser tidspunktet for tandbehandlingen til dine behov og du kan få tider hver dag så en større tandbehandling meget hurtigt kan overstås.

10. Udviklingen af medicinsk turisme i Polen

I løbet af opholdet anbefaler vi også at gøre brug af andre muligheder som det polske marked tilbyder indenfor medicinsk behandling. Det er værd at lægge mærke til de klinikker som har en enorm erfaring indenfor æstetisk medicin, plastikkirurgi og kosmetologi, og som understøttes af de nyeste teknologiske løsninger. Andre områder som tiltrækker medicinske turister fra hele Europa til Polen er bl.a.:

 • Kardiologi og hjertekirurgi,
 • Ortopædi,
 • Øjenbehandling,
 • Kurophold,
 • Behandling af barnløshed,
 • SPA-bade & Welness.

I tilfælde af interesse i yderligere oplysninger om behandlingsmulighederne, tidsfrister eller konsultation er der tilstrækkeligt at skrive til os.

Kontaktformular

Vedhæft fil: