Ring, vi taler dansk +48 883 339 339

Om os

Ved at bruge vores tandlægeklinik i Stettin/Szczecin kan du være sikker på at du bliver passet af professionelt medicinsk personale. Vi taler engelsk og tysk og vores koordinator  taler dansk. Vores motto er: Polsk gæstfrihed, polske priser og service på verdens niveau.

Vores tandlægeklinik i Polen

Tandlægeklinikken Ra-Dent er beliggende i Stettin i Polen og har eksisteret siden 1991 under ledelse af tandlæge Rafał Zawojski, som også har en 2.grads specialisering i protetik og 30 års erfaring som tandlæge. Samtidigt har vi et team af unge tandlæger med konkrete videnskabelige og praktiske resultater, som udnytter den nyeste teknologi som nutidens tandbehandling giver mulighed for. Vi tilbyder alle former for moderne tandbehandlinger.
Læs mere om vores tandlægeklinik

Vores team i Polen

Sammen med flere venner og medicinske kollegaer udgør Rafał Zawojski, stifter og indehaver af tandlægeklinikken Ra–Dent, et velfungerende team af specialister som bindes sammen af en fælles passion – odontologi. Takket være regelmæssige kurser opkvalificerer og aktualiserer vi hele tiden vores viden, og vi er også hele tiden opdateret om nyheder og trends indenfor tandbehandlinger, således, at vi kan tilbyde behandling på højeste niveau. Prioriteten er først og fremmest vores patienters smukke og sunde smil, og også en afslappet atmosfære, hvorfor vores backup personale er meget vigtigt – det er kompetente personer, som har en mangeårig erfaring og praktisk viden indenfor faget.
Læs mere om vores tandlægeklinik

Hvorfor Polen?

Vi giver 10 gode grunde til hvorfor det er værd at vælge tandlægebehandlinger i Polen.
Læs mere om vores tandlægeklinik

Garanti for service i Polen

Patienterne modtager garanti på alt tandbehandling som udføres på Ra-Dent klinikken. Betingelsen for garantien er kontrolbesøg mindst en gang i løbet af 6 måneder, eller efter individuel aftale med den tandlæge som forestår behandlingen. Der er selvfølgelig mulighed for tilskud til tandbehandlinger i Polen som jo er et EU land.
Læs mere om vores tandlægeklinik

Kontaktformular

Vedhæft fil: