Ring, vi taler dansk +48 883 339 339

Nyheder

03/22/2015

Hvad du bør vide, før du tager en beslutning om tandbehandlinger i udlandet?

tandlaege Polen Stettin

Det er altid godt at kontrollere, hvad behandlings tilbuddet indeholder

  • Husk, at prisen ikke altid bør være den eneste vigtige ting i  dit valg af tandbehandlingstilbud (tandbehandlings plan). Tand klinikker bruger forskellige metoder til at præsentere tilbuddet (tandbehandlings planen). Du kan opleve, at der tilbydes en bred vifte af tjenester gratis eller mod betaling, for eksempel, transport direkte fra din bopæl samt billigt hotel. Selve tandbehandlingen vil i de fleste tilfælde derfor være så meget dyrere end normalt, men det betyder dog ikke, at du vil komme til, at betale mere end i dit hjemland for behandlingen, blot kommer du alligevel til, at betale for meget. Vær opmærksom  på, hvorvidt dit behandlingstilbud/overslag omfatter udgifter til røntgen/panorama, anæstesi/lokalbedøvelse, medicin ifbm. tandbehandlingen, specialiserede konsultationer og andre yderligere ydelser som f.eks. oversættelse/tolkning, fast tilknyttet dansktalende koordinator, transport m.v. Dette er faktorer som i høj grad kan påvirke  tandbehandlingens endelige pris f.eks. ifbm. større tandbehandlinger som tandkroner, tandimplantater, tandproteser  eller rodbehandlinger.

Find ud af mere om de materialer som den valgte tandlægeklinik anvender

  • Kvaliteten af de anvendte materialer i en tandbehandling, er meget vigtig og kan reelt påvirke garantien for selve tandbehandlingen. Det er særligt vigtigt i forbindelse med tandimplantater. Husk at selve diagnosen er meget vigtig for valget af det/de mest hensigtsmæssige tandimplantater. Det er vigtigt, at der anvendes et mærke/produkt der er kendt og anvendt af tandlæger verden over så du evt. om nødvendigt kan få hjælp i dit hjemland. Derfor spørg altid om hvilken type tandimplantater der anvendes. Mange tandklinikker anvender desværre billige tandimplantater fra Kina eller Korea som europæiske tandlæger normalt ikke kan hjælpe dig med såfremt der opstår problemer. Vær meget opmærksom på dette.

Beregn dine omkostninger ved en tandbehandling i udlandet

  • Før du beslutter at foretage en tandbehandling i udlandet skal du overveje afstand og rejseudgifter i form af f.eks. flybillet, rejser med bil, færge, tog og indkvartering. Derfor bør du meget overveje hvilket land du ønsker, at få foretaget din tandbehandling i. Overvej også om det er muligt, at holde en skøn ferie samtidig med tandbehandlingen så der også bliver lidt sjov. Husk et EU land såfremt du ønsker garanti og evt. tilskud til tandbehandlinger i udlandet. Husk også, at det er helt normalt i Europa at jævnlige kontrol besøg normalt er en betingelse for tandklinikkernes garanti. Ved mange tandbehandlinger skal der flere besøg til f. eks. ved tandimplantater hvor der skal gå mellem 4 – 6 mdr. fra isættelse af implantaterne til de blivende tandkroner kan monteres.

Lav en god rejseplan og beregn alle udgifter. Lav en god planlægning for dine tandlæge rejser

• Vi kan anbefale og rådgive dig om RaDent tandklinikken som ligger i Szczecin/Stettin, Polen. Den nærmeste lufthavn  Goleniów ligger ca. 50 km. fra Szczecin/Stettin. Fra Schönefeld (SXF) – Berlin Airport – 190 km (3 timer i bil/bus) og Berlin Tegel (TXL) – 175 km (2 timer i bil/bus), men fra Berlin centrum kun 125 km., det tager ca. halvanden time i bil.
Hvis du selv vil køre så er der fra f.eks. Odense i Danmark til Szczecin/Stettin ca. 660 km. gennem Tyskland via Rostock. Denne tur tager ca. 6 timer ved pæn kørsel.
Du kan også sejle til Polen med Polferries fra København/Ystad – Świnoujście og videre med bus eller tog til Szczecin/Stettin ca. 120 km.
Fra Tyskland er det nemmeste selv, at køre eller med fly til Berlin og derfra videre til Stettin med bus eller tog,

Læs mere om supplerende ydelser, der kan leveres af tandklinikker i Polen

• Ra-Dent tandlægeklinik giver ikke blot tandbehandlinger på internationalt højt niveau, men også super dygtige medarbejdere, som bistår under dit ophold. For at undgå sprog misforståelser har de samarbejde med meget erfarne medarbejdere/koordinatorer, der kan kommunikere med dig på Dansk, Deutsch eller English. Dit eget sprog f.eks på dansk eller deutsch. De tilbyder også lejligheder, transport fra lufthavn og de anbefaler steder, som er værd at besøge, og hvor det er godt og billigt at foretage shopping. På den måde, tager de sig også lidt af din eller jeres  psykologiske komfort, så du/i føler jer næsten som hjemme i jeres egen hjemby.

Kontaktformular

Vedhæft fil: