Ring, vi taler dansk +48 883 339 339

Radent Lejlighed

Lejligheder i centrum Szczecin/Stettin Polen

Tandlægeklinikken Ra-Dent råder over flere lejligheder nær centrum Stettin/Szczecin i Polen

Vi udlejer først og fremmest vores lejligheder til vores tandlægepatienter, men også til andre såfremt de er ledige. Vi kan også arrangere rejse eller transport til og fra Szczecin/Stettin Polen. I samme bygning som tandklinikken udlejer vi f.eks. denne lækre lejlighed på 70 m2: Adresse: Królowej Korony Polskiej 9/3, 70-485 Stettin, Polen. Lejligheden ligger er i en rolig del af centrum nær parken Kasprowicza, 3,4 km. fra Stettins hovedbanegård (PKP Szczecin). De store indkøbscentre Kaskada og Galaxy ligger ca. 2 km. fra lejligheden eller ca. 15 min. til fods.

overnatninger-szczecinstettin-po len- ferielejligheder- centrum-  tandlægebehandlinger-9

70 m2 fordelt med entre, spisekøkken inkl. komfur/ovn (gas og el),opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine m.v. samt alt nødvendigt service og køkkengrej. 1 Værelse med dobbeltseng,  garderobe og fladskærms tv, stor stue med spiseplads til 6 personer, LCD fladskærms tv samt stor hjørne sove sofa med plads til 2-3 personer, badeværelse med brus, hårtørrer og vaskemaskine . Lejligheden ligger på 2. sal og forsynet med gratis Wi-Fi.
Ekstra sovepladser kan arrangeres mod merbetaling. Babyseng bedes selv medbragt. Sengetøj og håndklæder til max. 4 personer er inkl, prisen.
Det er muligt, at parkere en personbil ved lejligheden i et indelukket og afspærret område.
Pris: 350 PLN. pr. dag ved maks. 4 voksne over 12 år. Tandlægekunder med længerevarende tandbehandlinger får 50 PLN. i rabat pr. overnatning. Slut rengøring og parkering for 1 personbil  er inkl. prisen. Reservation gyldig når der er indbetalt 2 dages leje samt et depositum på 500 PLN. Depositum tilbagebetales såfremt alt er OK 2 – 3 dage efter afrejse via bankoverførsel.
Check-in er mellem kl. 14.00-22.00. Check-ud er kl. 12.00. Det forventede ankomst tidspunkt bedes oplyst mindst 3 timer i forvejen for, at arrangere nøgle m.v.
Vi kan godt skaffe ekstra madrasser mod et tillægsgebyr.
Der må ikke ryges i lejligheden og husdyr kun efter aftale mod et tillægsgebyr på 50 PLN. pr. dag.

overnatninger-szczecinstettin-po len- ferielejligheder- centrum-  tandlægebehandlinger-10 overnatninger-szczecinstettin-po len- ferielejligheder- centrum-  tandlægebehandlinger-8 overnatninger-szczecinstettin-po len- ferielejligheder- centrum-  tandlægebehandlinger-7 overnatninger-szczecinstettin-po len- ferielejligheder- centrum-  tandlægebehandlinger-6     overnatninger-szczecinstettin-po len- ferielejligheder- centrum-  tandlægebehandlinger-1overnatninger-szczecinstettin-po len- ferielejligheder- centrum-  tandlægebehandlinger-4

Referencer

“Kære Alex. Som lovet har vi skrevet om vores ferie i Polen. Vi er en familie, som består af 5 personer, 2 voksne og 3 børn på 9, 13 og 16 år. Vi kan varmt anbefale Ra-Dent’s lejlighed i Stettin, Polen. Der er en rigtig god kontakt, info om lejlighed og betaling samt hurtig respons. Det er en meget lækker og moderne lejlighed med god plads, samt opvaskemaskine og vaskemaskine. Man er meget obs på, at alt er som det skal være. Lejligheden ligger tæt på centrum, men trafik støj høres ikke. Har man brug for en taxa, er man behjælpelig med at ringe. Vi har fået en god oplysning på kort om shopping muligheder, seværdigheder og gode spisesteder. Ra-Dent tandlægeklinik, som ligger lige ved siden af lejligheden, er super moderne og med et dygtigt personale. Der tilbyder man gratis undersøgelse og panorama røntgen, som man får med sig hjem i A4 størrelse. Alt i alt en rigtig dejlig og hyggelig by med utrolig søde og rare mennesker, som vi gerne vil besøge igen, snart… Hilsner fra familien Jørgensen på Lolland, Danmark.”

Der kan arrangeres morgenmad for 30 PLN. pr. person. Transport kan også arrangeres efter aftale.
Vi og vores danske koordinator hjælper dig gerne og kan svare på næsten alle spørgsmål f.eks. om ophold i Szczecin/Stettin, Polen  – send en besked.

Kontaktformular

Vedhæft fil: