Ring, vi taler dansk +48 883 339 339

Ophold i Szczecin/Stettin, Polen

transport eller rejse til og fra Polen-228-04-06 Szczecin Widok miasta z lotu Foto Marcin Bieleckitransport eller rejse til og fra Polen-3

Netop fordi din eller jeres tandlægebehandlinger også er forbundet med en form for ferie kan vi hjælpe med at planlægge opholdet, hvilket bl.a. indbefatter hjælp med at finde et sted at bo som overholder de forventninger du eller i har til opholdet. Vi hjælper også meget gerne med transport eller rejse til og fra Polen. Ved større tandbehandlinger f.eks. tandimplantater, tandproteser, tandkroner eller rodbehandlinger er det nødvendigt, at du eller i besøger tandlægeklinikken Ra-Dent flere gange.

Vi kan tilbyde flere forskellige ferielejligheder nær centrum af Szczecin/Stettin. Vi har bl.a. Ra-Dent luksus lejlighed ved tandlægeklinikken; men kan gennem vores samarbejdspartner også tilbyde andre lejligheder i Szczecin/Stettin.

En ferielejlighed er langt den billigste løsning såfremt i er flere. I alle vores veludstyrede lejligheder kan i bl.a. selv lave mad ud fra de meget billige råvarer som i uden problemer finder i Szczecin/Stettin. Såfremt du eller i ikke ønsker dette er der i Szczecin/Stettin et meget bredt udvalg af restauranter fra stort set hele verden.

Hoteller i Szczecin/Stettin findes i alle prisklasser og vi hjælper gerne med reservation selvom det oftest er langt billigere, at du/i selv klarer dette f.eks. via internettet da booking og betaling via internet giver store rabatter som vi ikke kan opnå.

Læs mere om ophold i Szczecin/Stettin hos vores samarbejdspartner som normalt også sørger for alt ifbm. din/jeres rejse og ophold på vores vegne.

Vi vil også være glade for at anbefale restauranter som passer til de kulinariske ønsker, men vi opfordrer stærkt til at prøve vores regionale køkken. Det er billigt, at gå på restaurant.

Det er også billigt, at køre med taxa i Polen; men en tur gennem byen med sporvogn skal prøves. Mange af vores patienter fra Danmark har fortalt os, at fødevarer i Polen generelt koster ca. 1/3 af hvad de koster i Danmark så derfor har mange købt fødevarer med hjem. Besøg et indkøbscenter og sammenlign priserne. 1 Polsk Złoty (PLN) svarer til ca. 1,70 – 1,80 danske kroner (DKK).

transport eller rejse til og fra Polen

Udover tandbehandlinger kan der spares mange penge på: Briller-optiker, frisør, massage og wellness, spa, pedicure og manicure samt bilreparationer. Din danske koordinator hjælper dig gerne og kan svare på næsten alle spørgsmål – send en besked.

transport eller rejse til og fra Polen-4

REJSEANMELDELSER

“Hej Ra-Dent.

Tak for en god uge i jeres super lejlighed.

Tak også for den gode tandbehandling som vi har fået. Jeres priser er under det halve af priserne i Danmark.

Det fungerer rigtig godt med jeres dansktalende koordinator som også hjalp os med en reparation på bilen.

Stettin eller som i skriver Szczecin er en meget spændende og stor by med mange muligheder. F.eks, de underjordiske tunneller ved banegården fra 2. verdenskrig. En sejltur på Oder eller Odra er også en stor oplevelse eller en udendørs skøjtebane hvor vi lejede skøjter og drak varm rødvin med kanel.

Vi anbefaler alle, at købe en uge eller dagsbillet til bus og sporvogne. Det er billigt og man får set hele den store by uden selv, at skulle køre i den omfattende trafik blandt sporvogne og busser.

Næste år kommer vi igen; men denne gang måske midt på sommeren da vi gerne vil se nogle af de mange storke som i taler om.

Tak fra Kirsten og Lars, Aarhus, Danmark.”

 

 

Kontaktformular

Vedhæft fil: