Ring, vi taler dansk +48 883 339 339

Din rejse til Polen

Fra Danmark kan man komme til Polen med bil, bus og tog, og man kan også flyve eller sejle ind med færgen. Den billigste måde at rejse på er med bus, og den mest spændende med færge.

Færgen til Polen

Den direkte forbindelse fra København til Świnoujście er indstillet, i stedet for kan man imidlertid rejse med færgen fra Ystad i Sydsverige til Świnoujście, og derefter tage turen videre med bil, bus eller tog. Om sommeren er der endvidere færger fra Bornholm til Świnoujście og Kołobrzeg. Du kan også tage turen over Trelleborg i det sydlige Sverige eller fra Gedser til Rostock eller Sassnitz i Tyskland.

Mere information om billetpriser og sejlplaner får på rederiernes hjemmesider:

1) Świnoujście – Ystad

Polferries http://www.polferries.dk
Unity Line http://www.unityline.se/

2) Świnoujście – Rønne (Bornholm)

I perioden juli-august tilbyder Polferries sejlture fra Rønne på Bornholm til Świnoujście. Sejltiden ligger på omkring 5 timer og15 minutter. Sejlplaner og billetpriser kan findes på Polferries hjemmeside: http://www.polferries.dk

3) Rostock – Gedser
Scandlines tilbyder færgeforbindelse mellem Gedser og Rostock i Tyskland. Sejltiden udgør omkring 1 time 45 minutter. Flere oplysninger kan findes på Scandlines hjemmeside: http://scandlines.dk/

4) Sassnitz – Trelleborg
Stena Line tilbyder færgeforbindelse mellem Trelleborg i Sydsverige og Sassnitz i Tyskland. Sejltiden er omkring 3 timer 45 minutter. Du kan finde mere information på Stena Lines hjemmeside: http://www.stenaline.dk/faerge/

Bil + færge

Kombinationen af bil og færge på Ystad – Świnoujście ruten er populær. Hvis i kører fra København skal man først over Øresundsbroen, og derefter er der ca. 60 km. til Ystad, hvorfra færgen afgår til Świnoujście.

Bil til Polen

Man kan også tage bilen hele vejen til Polen via den tyske grænse i Jylland. Gennem Tyskland er der blot 6-7 timers motorvejskørsel til Polen. Her et eksempel på ruter til Polen:

København – Stettin
Afstand: Ca. 464 km. Rejsetid: Ca. 6 timer 49 minutter.
Ruten omfatter: Færgesejlads og kørsel gennem Tyskland.
København- Gedser, færge Gedser- Rostock og Rostock – Stettin

Aarhus – Stettin
Afstand: Ca. 704 km. Rejsetid: Ca. 7 timer.
Ruten fører gennem Tyskland.
Aarhus – Lübeck – Rostock – Stettin

Tog

Der er ikke direkte togforbindelse mellem Polen og Danmark, men man kan tage ICE toget fra Arhus eller København til Berlin, og fra Berlin til Stettin. Man kan også skifte til bus. Rejsetiden er omkring 13 timer. Mere information om biletter og køreplaner kan findes på DSB’s hjemmeside.

Kontaktformular

Vedhæft fil: