Ring, vi taler dansk +48 883 339 339

Medicinsk Turisme

Tænker du over om det er værd og kan betale sig at komme til Polen for at få ordnet dine tænder?

I Polen skal du ikke stå i kø og samtidig får du en behandling på verdens niveau. Hele din tandlægebehandling kan i mange tilfælde afsluttes indenfor 1 uge så du kommer hjem med et smukt smil. Dette dog ikke ifbm. tandimplantater. Du kan spare op til 80 % i forhold til de danske priser. Det du sparer, kan du evt. så bruge på ferie eller andre fornøjelser.

Hvorfor Stettin/Szczecin?

Grønne områder og vand optager over halvdelen af Stettins areal! Sådanne byer er der ikke mange af i Europa! Det er en moderne storby med ca. ½ mill. indbyggere, som overrasker med sin diversitet og sine spændende muligheder for at tilbringe fritiden. Det Baltiske Yacht Centrum er et af de steder i Europa hvor man kan sejle på floden, søen og ved en bugt. Stettin/Szczecin er et af de vigtigste punkter med hensyn til sejlsport i Europa, og Stettin har den største og mest moderne lystbådehavn i Østersøen eller Baltik som vi siger. Der er så mange ting, at opleve i Szczecin/Stettin, så her kan vi ikke beskrive alt; men blot anbefale dig eller jer, at komme og besøge os og evt. samtidig få ordnet dine/jeres tænder. Det bliver en stor oplevelse kan vi godt love.

Økonomiske fordele

Polen befinder sig på listen over lande som i henhold til WorldDental.org har de billigste tandlægebehandlinger i verden. På samme tid er de polske tandlæger jf. Rådet For Europæiske Tandlæger  nogle af de bedst specialiserede. Polen et af de lande i Europa som har flest og uddanner flest specialister indenfor tandbehandlinger totalt set. F.eks. er der i Danmark kun 290 specialuddannelser indenfor orto.ortodontics mod 1.115 i Polen.
Herudover er Polen et af de billigste lande i Europa. F.eks. koster fødevarer generelt 1/3 af prisen i Danmark og en taxa 1/10.

Ophold i Szczecin/Stettin, Polen

Det er vigtigt for os, at dit/jeres ophold i Szczecin/Stettin bliver en succes og specielt i forbindelse med  tandbehandlinger. Vi kan hjælpe med at planlægge opholdet, hvilket blandt andet indbefatter hjælp med at finde et sted at bo som overholder de forventninger du eller i har til opholdet.

Din rejse til Polen

Fra Danmark kan man komme til Polen med bil, bus og tog, fly eller sejle hertil med færge. Den billigste måde at rejse på er vist med bus eller egen bil, og den mest spændende med  måske med færgeeller fly alt efter temperament og tid. Planlæg din rejse til Polen.

RaDent lejlighed

Vi råder over flere lejligheder nær centrum af Szczecin/Stettin og hjælper meget gerne med, at skaffe jer en af vores ferielejligheder. Ved tandklinikken har vi en meget lækker lejlighed Ra-dent lejlighed som først udlejes til vores tandlægepatienter; men også til andre såfremt den er ledig.

Kontaktformular

Vedhæft fil: