Ring, vi taler dansk +48 883 339 339

Behandlinger

Vi udfører næsten alle tandbehandlinger ved hjælp af de mest moderne til smertefri tandbehandlinger som er meget velegnet til dig som har tandlægsskræk eller odontofobi som det hedder i fagsproget. Vi bruger moderne materialer og teknologi samt relevante medicinske og protetiske procedurer som genopretter tændernes funktion og æstetik. Vi tilpasser selvfølgelig behandlingsplanen til dine økonomiske muligheder.

Protetik i Polen

Protetik er en del af odontologien som beskæftiger sig med genopbygning af ødelagte og mistede tænder ved hjælp af tandkroner, tandbroer og bevægelige tandproteser. Proteser gør det muligt at genopbygge mistede og voldsomt ødelagte tænder, som ikke længere kan behandles ved hjælp af plomber eller gennem kosmetisk anbringelse af kompositmateriale.
Læs mere om protetik i Polen.

Kirurgi og Paradentose

Tandkirurgi anvendes ikke kun til udtrækning af tænder. Indenfor rammerne af dette speciale udføres en bred vifte af indgreb som vedrører mundhulen, herunder indgreb som understøtter anden tandbehandling, fx endodonti – resektion af rodspidsen, periodontologi – kirurgi omkring tænderne, protetik – indgreb som forbereder protese, og endelig den nyeste gren – implantologi. Tandkirurgi vedrører alle blodige indgreb som foretages i mundhulen med henblik på at eliminere betændelsestilstande samt at forbedre de anatomiske betingelser ved kæbebenet og blødt væv.
Læs mere om kirurgiske behandlinger i Polen.

Implantologi

Implantologi er en gren af tandlægevidenskaben eller odontologien, som har udviklet sig voldsomt idenfor de senere år. Det drejer sig på dansk bl.a. om tandimplantater som kan være enkeltvis eller flere der f.eks. holder en hel tandprotese.
Læs mere om hvilke implantater bruger vi i Polen.

Diagnostik

Diagnose eller diagnostik indenfor tandbehandling har til formål at afsløre alle tilstande som kan give anledning til bekymringer, ikke blot de, som kræver hjælp af en tandlæge, men også om nødvendigt at henvise til en specialist. Vi er desværre ikke altid i stand til selvstændigt og på det rigtige tidspunkt at lægge mærke til de første symptomer på begynde problemer med dit tandsæt; men vi vil altid gøre dig opmærksom på de små ting som vi fornemmer så du kan få foretaget yderligere undersøgelser så hurtigt som muligt.
Læs mere om hvilken diagnostik udfører vi på vores tandlægeklinik.

Kontaktformular

Vedhæft fil: