Facial Damper Nano Damp Ioniske Fugter Huden Pleje Hjem Ansigt Sauna Fugtgivende Rense Porerne OS

Bedømmelse 

kr62.65

-25%

kr84.63

Ny vare

1 Varer

Tags: bad sauna, facial sauna steam, spa-ioniske, hårtørrer, hair ben, facial ioniske damper, ansigt damper, eloole usb, luftfugter sauna, Facial.

Beskrivelse:

Opgraderet Nano Damp-Tech,Professionel Ansigtsbehandling: facial damper hjem facial designet med EKSKLUSIVE Forstøvning Lampe og nye sonic forstøver til at producere nano damp med negativt ladede ioniske partikler.Nano damp kombineret med ioniske vand partikler er op til 10x mere effektiv i at trænge ind i huden.Det kan fjerne blokeringen af din porer og forbedre din hud tone.

Fuld-Drevet Damp kun inden for 30 sekunder, vender rent vand i Mikro-Fine partikler til at producere en kraftfuld, sammenhængende tåge.Den normale damper producere vanddamp i stedet for nano-ionisk tåge,kan ikke trænge dybt ind i porerne.Mens vores facial damper er op til 10 gange mere effektiv til at trænge ind på din hud, hvilket betyder, at du øge din blodcirkulation ved så meget som 10 gange.BEMÆRK:tilføj IKKE mere end 50 ml af vand!

Multi-funktionel, Professionel Ansigtsbehandling: Vores ansigt damper facial damper bpa-fri, ikke kun hjælper med tør hud ved at tilføje fugt, åbner porerne til at sikre en bedre udbredelse, men også reducerer acne og hudorme.Og Varm Tåge kan også naturligt dyb udrensning for at forbedre hudens kvalitet.Giver dig mulighed for at glemme stress af dagen i et stykke tid.

Damperen til ansigt designet med en patenteret indre clean-system,der gør sikker på, at den damp, der er 100% ren og når din hud i den reneste og mest effektive tilstand.BEMÆRK: afstanden mellem ansigt og dysen skal være 25-30 cm.

Facial damper design med Pearl White udseende, der er designet med indbygget vandtank,hvilket ikke er let til skade, og overløb af vand,mere sikker, når dampning.

Specifikation:

Materiale: ABS

Nominel effekt: 300W

Damp volumen: 6,5 g/min

Målebæger kapacitet: 55ml

Produkt størrelse: 26.5 x13.5 x 10,5 cm (efter montering)

Pakken Indeholder:

1 X Ansigt Damper ( us-Stik)

1x målebæger

1 X manual

Mærke gazechimp
Oprindelse KN(Oprindelse)
farve Hvid
Størrelse 26.5 x13.5 x 10.5cm
Hudtype alle hudtyper
Størrelse Type Størrelse
Ansigt Sauna Ansigt Spa Fugtgivende Dybdevirkende Dampende Ansigt Damp Varm Damp Udrensning Porer
Land/Område for Fremstilling Kina
Strømkilde Andre
Materiale Plast

Relaterede varer