2stk Shuguang Premium Skat KT66-Z(KT66) Matchede Par Forstærker HIFI-Lyd vakuumrør

Bedømmelse 

kr1 044.03

Ny vare

1 Varer

Tags: v rør forstærker, hifi-fet forstærker, lille tube preamp, rør preamplifi, fi forstærker hifi, yourube, kt66 rør, amplifi audio, pure audio forstærker, ren vakuumrør.

Velkommen til vores butik .Alle vores rør, der direkte kommer fra workshops af den oprindelige producent af Shuguang Electron Group Corp. Ltd.i Changsha, Kina, uden agenter eller distributører, der er involveret i købsprocessen, derfor kan vi tilbyde dig billigere priser, men vifte af valg af de bedste Kinesiske fremstillet rør.vi har fordelen af at tilbyde dig de mest præcise flere kampe, i henhold til dine krav (som quads eller sekstetter, osv.).Al magt rør er testet for microphonics, holdbarhed, og den samlede kvalitet.Alle rør kommer med et kvalificeret certifikat af Shuguang corporation.Vi accepterer købet, og udvide gunstigt samarbejde med venner over hele verden.

Shuguang, der er Kinas ældste og største producent af vakuumrør, der har været i forretningen siden 1958. I 1983, Shuguang indgået et samarbejde med vestlige firma LG.I 2005 Shuguang havde udviklet 120 typer af vakuum rør, og fremstillet over 70 millioner enheder.En bemærkelsesværdig kendsgerning: Shuguang har produceret firs procent af 300B rør, der nogensinde er lavet.

​ ​

Bemærk venligst: Ingen originale emballage, hvis det kun købe ét produkt.Hvis du køber to, eller flere ,kan vi matchede par for dig gratis.Tak!

Om dette rør

Auktionen er to rør matched par med samme aktuelle data.I Marts,2012,nyeste design og udskrivning er blevet vedtaget for at forhindre falske rør på markedet.Sværere kassen er nu ved at tage af sted black box for sikkerheden af rør.Især mærket af Shuguang proucts er nu trykt på æsken.

Shuguang Skat KT66-Z er udskiftelige med KT66.De er nøje testet for støj.

Serier af Skatte Hi-FI elektronrør er lanceret På occacasion for at fejre 50-årsdagen for Shuguang Electronics Group,

"Super Alloy" teknologi , for det første anvendes inden for luftfart, rumfart, militære og andre højteknologiske områder, blev vedtaget for at forbedre den elektroniske emission kapaciteter og nuværende stabilitet af elektronrør .

Første Anvendelse af den "Høje Polymer forbindelse(HPCC carbon polymer composite)" - teknologi til at forbedre den større koncentration af elektronik og opretholde strømmen den elektroniske stabilitet.

Nøglen montering proces blev betjent af et mindre antal ledende teknikere med mere end 30 års arbejde med oplevelser i hånden, at gå gennem mere end 100 procedurer for at opnå nøjagtighed og konsistens.

I alt, Skat gør en perfekt fortolkning af fredelig og afslappende musik.

Shuguang ' s 50 Års Jubilæum

"Høj Polymer forbindelse Carbon" - teknologi

"Super Alloy" teknologi

Fabrikken Matchet og Testet

Garanti

Alle rør, der kommer med en 12 måneder garanti fra datoen for dit køb.

Forsendelse

Vi kan sende vores varer over hele verden via registreret luftpost osv .Vi kun skib til bekræftet adresse, som PayPal.Før du betaler, skal du sørge for din adresse i PayPal passer til den adresse, som du gerne vil have os til at sende til.Vi holder ansvarlig for shipping.Alle de varer vi sælger, er markeret med en gave med en erklæret lav værdi.

Betaling

Vi accepterer Paypal.Alle bestilte varer er de lovede at sende inden for 1 arbejdsdag.

Tak og Held og lykke!Venligst e-mail med eventuelle spørgsmål.

Hvis du har behov for, eller spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os.Vi servicere alle vores kunder hele tiden!

God kommunikation gør mester transaktioner.Vi vil holde os ansvarlige for enden.Tak for jeres store tillid.Vi ønsker alle købere tilfredse!

Maksimal Effekt Per Kanal 10W
Pakke Gaveæske
Navn shuguang røret
Testet Ja
Mærke PSVANE
Udskift Type kt66
Kanaler 1
Matchet Matched Par
Type Hjem Forstærker
Model-Nummer KT66-Z
Garanti 12 Måneder
Land/Område for Fremstilling Kina

Relaterede varer