Glitter Hest Karrusel fødselsdag cupcake toppers baby brusebad dåb Barnedåb fest dekoration lagkage mad picks

Bedømmelse 

kr48.52

-12%

kr55.15

Ny vare

1 Varer

Tags: cocomelon, fødselsdag fødevarer, karrusel-hest, carousel decor, carrusel, keramiske lerkrukke, fødselsdag cocomelon, spiselige pulver, den scooter honda dio, gaffel frugt.

Kære ven, vi har vores egen fabrik, så vi kan designe enhver stil eller hvilken som helst farve i vin glas markører, kage indlejrer,slik kasser og invitationskort.Hvis du har brug for hjælp, pls kontakte os.Tak.

Når du bestiller, pls fortælle os den farve, du ønsker i den bemærkning, kolonne eller en besked til os(hvis topmadrasser er designet til tilpasset et, pls fortælle os den brugerdefinerede oplysninger som antal, initialer, navne og så videre i sælger bemærk så godt).Vi accepterer blande farver eller kun visse andre farver.Pls lad os vide, hvilke farver, du ønsker.Ellers vil sende billedet farve til dig.Hver køber vil få en dejlig gave fra vores shop.

De are3.5inches høj med picks

Hvis du ønsker en anden mængden af kage toppers eller en anden farve bedes du sende en besked med den mængde og de farver, du ønsker, og jeg er glad for at gøre en brugerdefineret liste for dig!

Toppers kan gøres i en af de farver, der er anført nedenfor.

Mærke PARARTDIY
mønster Tegnefilm Bil
Model-Nummer 001
Materiale Pap
Lejlighed Fødselsdag

Relaterede varer