1500W Vakuum Bremse Sous Vide-Komfur 15L Fordybelse Cirkulationspumper Maskine LCD-Digital Timer Rustfrit Stål EU/US Stik til Home Komfur

Bedømmelse 

kr328.76

-41%

kr557.24

Ny vare

1 Varer

Tags: vacuum cleaner wireless, fs 300, slow cooker nibs crock pot, vacum pose, form vakuum, anova-komfur, høj hals sweater kvinde, sous vide, afrimning kød skuffe, komfur vakuum.

Funktioner:

Sous Vide Komfur Digital Timer Display Kraftfulde Fordybelse Cirkulationspumpe

[Fast Cirkulationspumpe Varme] - På 1500W, den sous vide opvarmer vand hurtigt, og det er hurtigere at komme til temp.Denne ene fastholder temperaturen jævn og stabil, hjælper med at lave mad på en bestemt temperatur.Og den forbedrede cirkulationspumpe kan også håndtere langt større vand-bade for at give madlavning flere retter på én gang.

[Nem At Bruge] - Simpel to-knap, en knap drift, er enkel at bruge.Du kan indstille selvudløseren til at forsinke starten af tilberedningstid på 4PM for 2 timer, og middag er lige ved at være klar ved 6 PM, når du kommer hjem.Bare scroll-hjulet for at forøge eller formindske antallet på skærmen, det er let at lære og bruge.

[Pålidelig og lydsvag Drift] - for At bruge det, bare sætte deice i enhver gryde og fyld med vand.Der er en stor clip på bagsiden for potten for at gøre sørg for, at det ikke falder ud.Det vigtige sikkerhedsfunktioner omfatter lavt vand advarsel (slukker, når vandet er for lavt til at forhindre, at brændende enhed).Og det er ultra stille, når du bruger, vil ikke forstyrre de sovende baby.

[Sikkerhed]-

1. Motor 39 overophedning beskyttelse.

2.Det vil slukke automatisk, når vandstanden går til under min-mærket.

3. Det, der IKKE fungerer, når vandet under min-mærket eller højere end max-mærket.

[Professionelle mørt&saftigt madlavning]- Den Biolomix præcision komfur er i stand til at styre madlavning temperatur i nogen grad(0°C-95°C) under kogepunktet for vand.Opvarmer mad til en konstant temperatur og holder det, den måde, til madlavning kød mørt nogen saftige, sunde og lækre liv! /Anbefaler opskrifter: Bøf(57°C 1/2 timer),kyllingebryst(62°C i 35 min),Æg(75°C 13mins),Gulerod(85°C 25 minutter).

Specifikation:

Model:SV-8001

Materiale: PP+Rustfrit Stål

Vægt: 1700g

Farve: Sort

Spænding:110V/220V

Effekt: 1500W

Stik: EU/US-Stik

Arbejde Mode:LCD-Spiller

Størrelse: 15.55 i/39,5 cm*2.17 i/5,5

Skærmstørrelse: 3.54 i/9cm

Ved hjælp af trin:

Trin 1: Tætning mad i et vakuum pose, og læg dem i et vandbad.

Trin 2: Tryk PÅ knappen i 3 sekunder, og så vil det bip, og displayet vil vende om.Displayet vil vise den aktuelle temperatur.

Trin 3: Indstil selvudløseren til at forsinke starten af madlavning.Eller tryk på set-knappen igen for at angive faktiske kokken tid, som kaldes "arbejde" på denne enhed (som kun begynder at tælle ned, når vandet har nået den korrekte temperatur)

Trin 4: Indstil temperaturer / timer med den sorte scroll-hjulet på den front.

Trin 5: Når maden når målet temperatur og tid, skal du tage det ud, og servere det.

Pakken Indeholder:

1xPrecision Sous Vide Komfur

/ Om service / On - Time Levering til dig Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid Længere Beskyttelse 15 dag mere beskyttelse efter for færdiggørelse, Returnerer Ekstra Returnere enhver vare,er det kun dem, der er i perfekt stand Garanteret Kvalitet Garanteret Kvalitet eller Fuld tilbagebetaling

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.

Effekt (W) 1500W
Størrelse 15.55in/39.5cm*2.17in/5.5in
Arbejdet Tilstand lcd-spiller
Kapacitet >6L
Certificering CE
Plug EU/US-STIK
farve black
Model SV-8001
Spænding (V) 110V/220V
Vægt 1700g
Skærmstørrelse 3.54 i/9cm
Materiale PP+Rustfrit Stål
Mærke becornce
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer