Justerbar 5.3-8.5 i Mobiltelefon, hvis Indehaveren Gym Sport Armbånd Kører Taske Cykling Håndled Band til iPhone 8 til Samsung Galaxy S6

Bedømmelse 

kr48.83

-45%

kr88.81

Ny vare

1 Varer

Tags: rejse taske, backpack soccer, kjole, taske fitnesscenter mænd, academy taske, taske fitnesscenter kvinder, taske sport, fitness taske, taske t90, taske mænd sport.

Justerbar letvægts armbånd holder din mobiltelefon stramt, ikke let at glide og praktisk for at lytte til musik, tage telefonen og kontrol af beskeder, der er et must-have for sporting.

Funktioner:

Meget elastisk silikone kløer, som ikke vil blokere for, og ridse skærmen, holder cellphone nøje, ikke let at glide.

Let og vil ikke øge byrde, 180 graders rotation er praktisk for at lytte til musik og kontrol af beskeder, når du træner.

Åndbar og sved-bevis armbind, hænge på du arm og holde afstand mellem mobiltelefonen og din hud, nægter swelter, behagelig at bruge.

Kompatibel med mobiltelefoner mellem skærm størrelse 5,3 8,5, som passer til de fleste mobiltelefoner.

Egnet til løb, jogging, cykling, gåture, gør, hus, arbejde og dyrke motion i fitness-studiet.

Specifikationer:

Materiale: Spandex & PC

Farve: Grøn / Sort (Valgfrit)

Størrelse: L / M / S (Valgfri)

Vægt: 60 g / 2.1 oz

Pakke Størrelse: 6.3 * 4.5 * 12.4 cm / 2.4 * 1.7 * 4.8 i

Pakke Vægt: 75g / 2.6 oz

Pakke Liste:

1 * Armbind

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.radenttandlaege.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.radenttandlaege.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Størrelse L
Mærke TOMSHOO
Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn Unisex
Ansøgning Position ARM
Materiale Andre
Model-Nummer Sportslige Armbind

Relaterede varer