For Santin Max 4 Pro LCD-Skærm Med Touch screen Nye Originale Testet OK Digitizer Assembly Udskiftning Med Værktøjer

Bedømmelse 

kr92.68

-4%

kr97.53

Ny vare

1 Varer

Tags: sagen santin ace pro, sagen santin, leagoo m13-telefon, vernee 6, redmi s2 xiaomi, hals smartphone, samsung galaxy a60 smartphone, santin ace telefon, batteri ramos mos1, j5 prime smartphone.

For Santin Max 4 Pro LCD -

For Santin Max 4 Pro LCD-Skærm Tilføjelse Touch-Skærm Digitizer Udskiftning Med Værktøjer af Høj Kvalitet,Konkurrencedygtig Pris, Med God Kundeservice, Professionel QC Team og Stor Emballage Store mængder på lager, Hurtig Levering-Inden for 24 Timer Forsendelse Købe mere end to stykker, giver vi stor rabat, velkommen til at kontakte os.Hvis du er på værksted eller engros.venligst kontakt os.

Gaver Til Værktøjer Klude 3M Sticker

Vi Leverer Kun Ét Sæt Gave, hvis du køber mere end én,kan vi også give et sæt i gave.Værktøjer er de gaver, vi kan ikke garantere, at det kan Vi ikke give, installation, Video, du har brug for at finde den video fra youtube.

Satisfacation Give Os 5 Stjerne

Tilfredshed er meget improtant til os, skal du ikke give os en Negativ feedback( én stjerne, to stjerner,tre stjerner er, at alle negative feedback) Hvis du har problemer, bedes du kontakte os, før du giver os negativ feedback.Bedes du give os 5 stjerne DSR (Detaljeret Sælger Vurderinger) kan Du kontakte os, før du åbner den tvist og negativ feedback.nogle gange kan vi kan ikke besvare din mail hurtigt, fordi mange af mail nødt til at svare, og den tidszone, der er anderledes.du kan hjælpe ved at forstå, og vi vil give dig et svar.

Efter-Salg-Kundeservice

1.Tak for dine ordrer på grund af din tillid,hvis der er problemer ,bedes du kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem. 2.Hvis du har problemer,bedes du må ikke åbne tvist.vi vil kigge på grund, og vi er ansvarlige shop.Hvis det er vores problem, som vi vil foretage vores varetager.Fortvivl ikke for det. 3.Hvis du ikke er professionel Reparation af person,bedes du gå til værksted og de vil hjælpe dig til at teste for det første.hvis det er ok så skal du bede dem om installation.du må ikke installation og derefter sagde, at det ikke er ok.fordi du har brug for til at betale for telefonen udskiftning gebyr. 4.Det element, vi vil teste det.hvis de dele, der har problemet, bedes du kontakte os inden for 48 timer.

Forsendelse og Sporing

1.Vi vil arrangere en forsendelse inden for 24 timer til 5 arbejdsdage (udelukker weekend og ferie) efter betaling er bekræftet af www.radenttandlaege.dk. 2.Vi vil bruge www.radenttandlaege.dk Standard eller Direkte til skibet sig at være mindre end 2 kg produkt 3.Hvis du ikke får det inden for shipping tid.kontakt venligst.spørg os udvide fragt eller check til grunden.

Vores Emballage

Vi Bruger det Hårde skum Boks,Anti-skader, meget god kvalitet Kasse for at arrangere en forsendelse.pack godt til kunden

Skærm > 3"
LCD-Kit Ja
Materiale IPS
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke HLZXZM
Type LCD - & Touch Screen Digitizer
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Display Opløsning 1280x720
Punkt Betingelse Ny
Model-Nummer For Santin Max 4 Pro

Relaterede varer