MIYAGINA 2021 Nye Mode Ægte Læder Kvinder Sko Forår Sommer Høj Kvalitet Lejligheder Kørsel Sko Mærke Kvinder sko

Bedømmelse 

kr171.97

-49%

kr343.93

Ny vare

1 Varer

Tags: brand sneaker, Aphixta, mærke kvaliteten legging, cool ægte læder kvinder sko, kvalitet mærke bagage, martin kvinde, brand mænd sko, ægte læder sko kvinder kap, ankel støvle patent læder kvinde, kvinder i ægte læder sko kvinde damer.

Meddelelse

-Nogle Sko har lugt, fordi de er bare produceret ud fra fabrikken, lugten forsvinder, når du lægger dem i ventileret sted for en periode. -Tilføj MIYAGINA Officielle butik til Butik liste på vores hjemmeside, så du kan få de seneste salgsfremmende oplysninger.

Forsendelse

-Vil vi skibet ud din sko hurtigt efter en vellykket betaling!Hvis du har brug for andre shipping muligheder,kontakt os venligst om det ekstra gebyr. -Kontrollér og adresse og postnummer, når ordren. -Russisk køber nødt til at forlade fulde navn, når ordren ,eller ikke kan få pakken fra posthuset med succes.

Vender tilbage

Hvis der er problemer med kvaliteten, bedes du kontakte os først, så vi kan diskutere returnering og tilbagebetaling.Returnerede varer skal være i deres oprindelige vilkår.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage,køber kan ikke få en fuld tilbagebetaling,men kan indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Told

Som for told gebyr, hvis størrelse afhænger af køberens lokale skikke, politik,betale skatter og afgifter i henhold til loven er en forpligtelse for enhver person, vi kan ikke betale det i stedet.

Lining Materiale Ægte Læder
Tå Form Rund Tå
Indersål Materiale Svinelæder
Lukning Type Slip-On
Lejlighed Casual
Ydersål Materiale Gummi
Foring-Ægte Læder Type Ko Læder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mode Element Syning
Sæson Forår/Efterår
Mærke MIYAGINA
Øvre Materiale Ægte Læder
Mønster Type Solid
Lejligheder Type Loafers
Øvre-Ægte Læder Type Ko Læder
Element Type Lejligheder
Navn På Afdeling Voksen
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse

Relaterede varer