TP101 Mad Mad Rustfrit Stål Sonde Termometer Elektronisk Digital Display af Flydende Grill Termometer

Bedømmelse 

kr13.82

Ny vare

1 Varer

Tags: triclamp, indhylle gave, til køkken termometer, ANSLOW, led foto rgb, digital termometer til flydende, køkken thermomete, cap kolonne, led til canon, tak.

TP-101 Digital Kød Termometer Madlavning Køkken BBQ-Probe, Vand, Mælk, Olie, Flydende Ovn Termometer Digital TP101

Funktion:

Temperatur:-50°C~+300°C(-58°F~572°F)

Temperatur nøjagtighed:±1°C/°F

Power - saving mode:10 auto power off-funktion

Strømforsyning: 1,5 V(AG13)×1Key (batterier er ikke inkluderet)

Anvendelsesområde:Væsker og fødevarer temperatur

Farve: Sort

Længde: 237mm

Taster: 1. On / OFF-skift

2.°C / °F Tasten : displayet tilstand,denne knap kan blive °C / °F konvertering funktion

3.HOLD tasten : temperaturforhold i displayet, tryk på LCD-displayet kan opretholdes i HOLD-tilstand,så en måling af recovery temperatur til at opdage, når du kører HOLD-funktion LCD-skærm HOLD mødes

4.max / min tasten for at få vist den maksimale / minimale

Pakning indeholder: 1 x Digital termometer (batterier er ikke inkluderet) , 1 x Instruktion (med retail package)

Ja , vi støtter bulk-salg og er på udkig efter partnere i alle lande

JA, VI KOMBINERE FRAGT!Hvis du har nogen spørgsmål om forsendelse omkostninger, er du velkommen til at kontakte os via Besked eller www.radenttandlaege.dk e-Mail, før du køber item(s).

JA, VI KAN PRODUCERE EFTER DIN ANMODNING, Hvis du vil lave brugerdefinerede element kontakte os via Besked eller www.radenttandlaege.dk e-Mail-FORSENDELSE:

Vi har altid sende vare(r) inden for 5-7 hverdage(lørdag & Ferie ikke inkluderet) efter modtagelse af betaling.Item(s) vil blive afsendt ved at registrere air mail med tracking nummer.

Det tager cirka 7-15 arbejdsdage at skibet USA, Canada, storbritannien, Australien og Japan 10-20 arbejdsdage til andre lande.4-6 uger at skibet Brasilien, Argentina eller andre lande, at andre lande ikke er angivet.

Leveringstid måske påvirket af Told forsinkelse, ferie,events eller andre usikkerheder.Vi kan ikke garantere ankomsttidspunkt.

Sørg for, at du er enig med den leveringstid, før du køber.

Hvis du ønsker at vælge en anden hurtigere til Udtryk, bedes du kontakte mig før du køber.FEEDBACK:

Vi er forpligtet til din Postive Tilbagemeldinger efter modtagelse af din betaling.Hvis en eller anden GRUND du ikke føler, at vi har fortjent

Positiv Feedback, er du velkommen til at kontakte os på www.radenttandlaege.dk e-Mail, vil Vi kommunikere så hurtigt som muligt til at løse ETHVERT problem.

Vi vil lade positiv feedback for alle køb, og værdsætter du at dele dine gode erfaringer med andre www.radenttandlaege.dk!GARANTI:

Vi garanterer, at alle vare beskrivelser er præcise.I tilfælde af at en vare er defekt, eller du har modtaget den forkerte vare, skal du kontakte os via Besked via www.radenttandlaege.dk e-Mail.Vi vil være glade for at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.RETURNERER:

Returnering eller ombytning er accepteret på de fleste UBRUGTE varer inden for 14 dage efter modtagelsen, men kunde hav eto betale ekstra shipping cost.

Du bedes kontakte os før du returnerer varen(s).Bemærk Venligst:

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Disse afgifter er normalt indsamlet af at levere fragt (forsendelse) virksomheden, eller når du vælger den konto op

– ikke at forveksle dem til ekstra forsendelsesomkostninger.

FAQ 1 Q: Hvordan betaler jeg for min shopping?A: Vi accepterer Escrow, Pay Pal, Bitcoin, Ethereum.Kreditkort er let at foretage betalingen på Escrow. 2 Q: Er vare(r) du sender med tracking nummer?A: Ja, alle de elementer, ia sender med tracking nummer på hver ordre, og du kan se forsendelsesstatus på hjemmesiden. 3 Q: Når jeg vil prøve at købe, hvor meget af engrosprisen?A: Når kunden ønsker at bulk køb, er du velkommen til at kontakte os på www.radenttandlaege.dk e-Mail, vil vi give dig en god pris. 4 Q: jeg har brug for nogle lignende produkter, men jeg kan ikke finde ud af, i din butik,kan du give det?A: Ja, du kan sende billedet til os.Vi vil gøre vores bedste for at finde ud af og svare pris til dig.Også, vi accepterer skræddersyet produkt.

Technics Støbning
Forbindelse Flange
Materiale Rustfrit Stål
Certificering INGEN
Form Lig
Mærke Distillex
Type Eu
Model-Nummer DX0224
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer