Audiophile Højttaler Kabel Micro Plads Kobber, Sølv Forgyldt HIFI Audio line kulfiber Banan Stik / Y Spade-Stik

Bedømmelse 

kr1 005.76

-8%

kr1 093.22

Ny vare

1 Varer

Tags: kabel-banan, banan stik, ataudio højttaler kabel-bananstik, speakon-stik, fisual banan stik, lange højttalerkabler, diy audiophile højttaler kabel, højttaler cabl, sølv højttaler kabel-hifi-lyd, ios television.

Audiophile Højttaler Kabel Micro Plads Kobber, Sølv-belagte HIFI Højttaler Kabler kulfiber Banan Stik / Y Spade Stik Velkommen til engros!Kontakt os for at forhandle!Samarbejde Glad!!!

Hvis du har brug for en anden længde, skal Du kontakte os.

Det er mere modstandsdygtige over for høring og en fryd for øret.den ædle tilstedeværelsen af den samlede lydkvalitet af avancerede audio-system er omfattende blevet forbedret.

Mid-to-high-frequency detaljer, line mening, klarhed i lyden felt, og gennemsigtighed er fremragende.I modsætning til mange andre produkter med en stærk personlighed, den præstation af hele systemet er også påvirket, gode analytiske styrke, omhyggelig sødme, naturlig og transparent balance, renhed tone og ren tekstur er karakteristika for denne linje, uden at fremhæve Det viser tendens til et bestemt frekvensbånd, og den musik, du hører, kan præsentere en fremragende følelse af harmoni og smitteevne som følge af det.

Gælder for Almindeligt anvendte CD-Afspiller,forstærker, højtalere, TV, computere og andre audio-og video-udstyr.

Package: Et par Hi-end højttalerkabel

Bemærk:

Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.

Item farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme.

Mærke Axinite
Stik Materiale Carbon Fibre plug
Stik Banan Plug-eller Y-Spade stik
Ydre Diameter 13.00MM
Certificering INGEN
Type HIFI højttaler Kabel
Anvendelse cd-afspiller
Køn Han-Han
Afskærmning Fletning
Stik B Oxyacid Fri Kobber
Pakning Æske
Stik En Oxyacid Fri Kobber
Model-Nummer XS-M66
Oprindelse KN(Oprindelse)
Pakke Ja

Relaterede varer