Motion sensor med Mount Xiaomi aqara kroppen sensor og lys intensitet sensorer ZigBee smart home security

Bedømmelse 

kr104.59

Ny vare

1 Varer

Tags: ios mijia app, aqara n, version xiaomi mi 9t pro, mi xiomi, 1SE, aqara, konke temperatur-sensor, aqara motion sensor, batteri cr2450, zigbee.

Motion sensor med Mount Xiaomi aqara kroppen sensor og lys intensitet sensorer

Aqara kroppen sensor og lys intensitet sensorer er trådløse sensor fra aqara selskab, der er designet til instant motion detection i en afstand af op til 7 m.Enheden er belyst ikke blot ved en bevægelse sensor, men også med en indbygget lys sensor.

Lejlighed sikkerhed i dit fravær

Tilslutning af Gateway med dør og vindue sensorer gør det muligt at starte en home security mode, mens du sover eller er væk.Hvis døre eller vinduer er åbne, vil systemet starte lys og lyd alarm og også sende dig en meddelelse.

Lyser den måde og spreder mørket

Når bevægelsesføleren, der ligger i sengen eller i midtergangen udløses, tænder baggrundsbelysningen af de vigtigste kontrol enhed-tilstand i nat lampen.Dette scenario kan kun arbejde på det tidsinterval, som du angiver.Også, når du bruger den indbyggede lys sensor, der kan gøre det lettere antændes, så snart det bliver mørkt i rummet.

Automatisering af belysning i stuen eller i køkkenet

Brug af motion sensor og skifte, kan du indstille forskellige belysning scenarier for forskellige tidsrammer.For eksempel, i løbet af den periode, fra 20:00 til 8:00, når sensoren er udløst, ikke-lys vil blive aktiveret.Hvis det er nødvendigt, indstille den fulde lysstyrke, kan du bruge den trådløse switch.Og hvis der ikke er nogen bevægelse i den angivne tid, vil lyset slukke automatisk.

Komfort og besparelser på el

Når du træder ind i rummet, motion sensor giver signal, at lampen til at tænde lyset.Hertil kommer, at du kan indstille timeren til automatisk at slukke for lyset, når der ikke er bevægelse.

Flere muligheder for montering

Enheden er let at installere overalt med to-vejs Scotch.Og takket være det bevægelige fastgørelse ben, den bevægelsesføler, som kan drejes omkring aksen ved 180 grader og vippes 90 ° til et mere komplet billede.

Nemt at tilslutte enheden

Gennem Porten kan arbejde flere bevægelsessensorer på én gang.

1. i Mi Hjem app, skal du tilføje en ny motion-sensor enhed.

2. Hold reset-knappen inde, indtil indikatoren på sensoren blinker den blå lys 3 gange i træk.

Høj kvalitet-teknologi

Xiaomi aqara menneskelige krop sensor Pyroelektriske infrarøde sensor bruger en følsom element, som registrerer ændringen i antallet af stråling, når de passerer termisk objekter, mennesker eller dyr, der flytter inden for følsomhed zone af enheden.Den optiske linse, som er fremstillet af polyolefin, giver en høj nøjagtighed ved detektering af bevægelse af objekter.Også en tak til sagen med UV-beskyttelse, har den attraktive udseende af sensoren er blevet bevarede for en lang tid.

Konstant opdatering af listen af "smart" - enheder

I fremtiden, kan du forbinde andre enheder, der indgår i smart home system til system.Konfiguration af enheden, script ledelse, og du modtager besked om meddelelser er gjort gennem de Mi Hjem ansøgning.

Udnytte alle mulighederne i intelligente hjem

Uafhængige enheder, der gennemføres af Xiaomi skal bruges i forbindelse med en multifunktionel skifte.I øjeblikket op til 32 intelligent uafhængige enheder kan sluttes til en multifunktionel skifte.Det "intelligente hjem" - systemet understøtter en række af "smart" - enheder: Sensorer, lamper og pærer, luftrensere, vandrensere, LED strips "Yeelight" og andre typer af teknologisk udstyr.Du kan udstyre dit hjem med en vifte af moderne udstyr under hensyntagen til individuelle behov og nyde komfort, som tilbyder Xiaomi.

Driftstemperaturområde Fra-10 ° til + 45 ° C
Trådløs Bluetooth - zigbee
Strømforsyning batteri cr2450
Detekteringsområde 7.
Smart Home Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mount 3 m klæbende tape
Tilslutning Type zigbee
Levetid 2 år uden batteriskift
Interaktion med Mobil App Mi Hjem
Type sensor for smart home
Kompatibel Android 4,1 og derover, iOS 8.0 og over
Materiale Plast
Funktion Movement Alarm, script starte (on/off lys/alarm)
Mærke aqara
Model-Nummer rtcgq11lm

Relaterede varer