Mekaniker Lyn Høj Hastighed Transmission af Data Migration Line Kabel til iPhone, iPad Video Foto Synkronisering af Data Overførsel

Bedømmelse 

kr34.33

Ny vare

1 Varer

Tags: belkin cable, japansk mekaniker værktøjer, fix iphone reparation, classic ipod, instand iphone foto printer, max ufi, ipod transfer kabel, 30pin adapter, mechan værktøj, service håndværktøj.

Mekaniker høj hastighed lightning kabel-data til mobiltelefoner, video, billede, data overførsel, mekaniker high-speed data overførsel af data online lightning kabel til iPhone, iPad, iPod.

Fuld migrering af data, herunder WeChat chat poster bank konto poster, og alle Apps, som kan overføres til den nye telefon helt.

Valgfri Typer :

Mulighed 1: CTC03 - Android spil til Android

Mulighed 2: CTL02 - Android til IOS

Mulighed 3: LTL01S - IOS til IOS

High-speed transmission op til 480Mbit per sekund

Til iPhone : 6/6P/6S/6SP/7/7P/8/8P/X/XR/XS/XS Max/11/11 Pro/11 Pro Max/SE2/12/12 Pro/12 Mini/12 Pro Antal

For Pad : for iPad-Serien, iPad Pro-Serien, til iPad Air-Serien,til iPad Mini-Serie.

For Pod : for Pod touch 6

Produkt Instruktion :

Sørg for, at begge telefoner er i IOS 12.4 eller senere.Gå til "Indstillinger" - "Generelt"- "Om" - - "Version" for at se, iPhone IOS-version.Hvis IOS er ikke den 12.4 eller senere, skal du opdatere det til IOS 12.4 eller senere.

Slut "Host" side af Lynnedslag Lynnedslag OTG kabel til den gamle iPhone, og tilslut den "Logo" side af Lynnedslag Lynnedslag OTG kabel til den nye iPhone.

Power på den nye iphone, og læg det ved siden af dit gamle iP.Den gamle iPhone skærm vil vise "Quick Start", og skærmen vil give mulighed for at bruge din Nye Enhed med Din IP-ID.Sørg for, at det er den IP-ID, du vil bruge, og klik derefter på Fortsæt.

Når den nye iP er animeret, afhente den gamle iP og placere den på toppen af den nye iP, derefter center animation i søgeren.Vent til prompten for at "Fuldføre på en ny enhed." Hvis iP-kamera kan ikke anvendes, tryk på "Manuel Kontrol" og følg vejledningen, der vises.

Du vil blive bedt om at indtaste dit nuværende enhedens skærm password på din nye enhed.

Følg vejledningen for at oprette en face ID eller Touch-ID på en ny enhed.

Klik på "Overfør fra enhed" for at starte overførsel af dine data fra din gamle iP til din nye iP.Når du bruger kabel-tilstand, transport-ikonet beder, at to enheder er tilsluttet.Du kan også selektivt at overføre gamle iP-indstillinger til nye iP-telefon, som Apple fjernsyn og Siri.

Hvis du har et Apple-ur, og du er ved at konfigurere en ny iP, du vil blive spurgt, om du har brug for at overføre din Apple-ur data og indstillinger.

Placer de to enheder, der støder op, indtil iPh dataoverførslen er afsluttet.Overførselstiden afhænger af flere faktorer, såsom den mængde data, du overfører.

Bemærk :

Hvis den Nye iPh er blevet aktiveret, skal du nulstille den nye iP, skal du slette data på den iP, og derefter kan du overføre data.

Nulstilling af iP vil slette alle data på din iP-adresse, så sørg for at sikkerhedskopiere de data, du har brug for.

Hvordan at nulstille iP? "Indstillinger"-"Generelt"-"Reset"-"Slet Alt Indhold og Indstillinger".

Tilgængelige system Ios12.4 og derover
Størrelse For iPhone iPad iPod Android
Pakke taske
Funktion Top Hastighed Transmission Af Data Kabel
Model-Nummer MEKANIKER Lyn Transmission af Data Kabel
Type Kombination
Transmissionshastighed 480Mbit/sec
Item Overførsel Af Data Kabel
DIY-Forsyninger ELEKTRISK
Indslag 2 Belysning Data Line
Anvendelse Edb-Værktøj
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model LTL01/CTL02/CTL03
Støtte for iPhone-SE-12Pro Max/iPad/itouch
Mærke PHONEFIX

Relaterede varer