2020 TEAM PRO Direkte energie tricota ciclismo trøje roupa bike jersey Herre sommeren hurtig tør maillot ciclismo hombre

Bedømmelse 

kr61.42

-9%

kr67.50

Ny vare

1 Varer

Tags: styret taper, styr pro taper, styret renthal, greb pro, Styret, styr pad, greb pro taper, greb motocross, styret motocross, guidao pro taper.

Vi har størrelse 6XL, Hvis du har brug for 6XL, bedes du placere en ordre til 5XL og bemærk, 6XL, i den rækkefølge.

Du kan efterlade en kommentar i den rækkefølge,

Som "jersey XXL og shorts XL"

Velkommen grossist og dropshipping.

DU ØNSKER MÅSKE AT VIDE,

1. Hvor længe kan jeg modtager ordren?

Vi skib fra Kina.Ordrer tage 1to 3 dages behandlingstid, før forsendelse.Leverancer normalt tager 1 uge til 3 uger!Dog, hvis du ikke har modtaget varerne inden for 2 måneder, bedes du kontakte os.

2. Køb som en gave, kan det komme tidligt?

Hvis du køber som en gave, så vi ikke anbefale at købe de elementer, der i løbet af den måned, hvor den ferie, er det, der sker.Der er en risiko for at varen ikke ankommer til tiden.Hvis du ønsker at komme til tiden, skal du tale med os, før du afgiver en ordre, og vi vil give dig med den rigtige løsning.

3. Hvor længe vil refusion blive modtaget?Som udgangspunkt vil blive modtaget?

Dine penge vil tilbagebetaling til den oprindelige konto, hastighed afhænger af den konto, du har.Hvis du stadig ikke får dine penge i 3 dage, bedes du kontakte os, vil vi spore det for dig.

4. Kan jeg annullere min ordre?

Du kan annullere ordren og modtage en refusion, når ordren ikke er blevet udstedt.Når ordren er sendt, kan den ikke annulleres, fordi det allerede er i transit!

5. Kan jeg returnere/ombytte varer?

Ja, du kan altid returnere varen til os og få refunderet i 7 dage efter du modtager pakken.Men du er nødt til at betale for shipping gebyr.Fordi shipping gebyr er ikke billige.Kontakt os venligst, vi vil arbejde på en bedre måde.

Model-Nummer ne25
Funktion Anti-sved
Ærme Længde(cm) Kort
Sæson Sommer
Lynlås Længde Fuld Lynlås
Køn MÆND
Sport Type Cykling
Materiale Polyester
Element Type Trøjer
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Mærke dropshipcategories
Stof Type Klædes

Relaterede varer