Eldrevne Dej Mixer Dispenser Pandekage Dej Dispenser Cupcake Ævle Løs Maker Machine Køkken Værktøj

Bedømmelse 

kr127.38

-31%

kr187.32

Ny vare

1 Varer

Tags: ring maker machine, cupcake dej dispenser, eggette ævle maker, tin cupcakes, lego batmobil, dessert sprøjte, gøre ævle, kage, grill ævle, braun blender.

Ledningsfri El-Drevne Dej Mixer Dispenser Pandekage Dej Dispenser Cupcake Ævle Løs Maker Machine Køkken Værktøj

Beskrivelse:

Det er praktisk at forberede, blande og dosere alle i denne multi-funktionelle enhed.Drevet af batterier, skal du trykke på den røde knap øverst til start blanding automatisk, og tryk på igen for at stoppe.Træk i håndtaget for at dispensere kvantitative dej til pandekage maskine eller papir kop.Almindeligt anvendt til at forberede og lave forskellige kager som cupcake, pandekage, vaffel, cookie og bolle.

Funktioner: Lavet af premium ABS, sikkert, holdbart og let at rengøre.Ergonomiske håndtag gør det nemt at dosere præcist og konsekvent.Det kan opnå automatisk bland de tørre og flydende stof, tid og indsats for at spare.Gennemsigtig afdeling og klar kalibrering gør det nemt at se forblev indhold.En væsentlig køkken bagning værktøj for en række kager at gøre.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: ABS

Farve: Transparent + Rød

Kapacitet: 1200mL

Strømforsyning: 6 x AA Batterier(ikke inkluderet)

Højde: ca. 25cm / 9.8 tommer

Længde(inkluderer håndtag): ca. 17.5 cm / 6.9 tommer

Vægt: ca. 743g

Pakke Inkluderet:

1 x Dej Mixer Dispenser (Batterier ikke inkluderet)

Bemærk:

1. Tillad 0-2cm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.radenttandlaege.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Mærke TOPINCN
Certificering INGEN
Model-Nummer Dej Mixer Dispenser
Fordel God service efter salg
Indslag 2 Elektrisk Mixer Dej
Kapacitet 1200ML
Funktion 1 Pandekage Dej Dispenser
Funktion Øko-Venligt
Lover Undersøgt før forsendelse
Type Dessert Værktøjer
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Andre
Dessert Værktøjer Type Pandekage Dej Dispensere

Relaterede varer