Ægte Læder Magnetic Telefonen Flip Case Til iPhone 12 Pro Max 12 Mini-11 Pro Max X XS-XR 6 6s 7 8 Plus SE 2020 kortdækslet

Bedømmelse 

kr121.18

-20%

kr153.36

Ny vare

1 Varer

Tags: cover iphone 11 mænd, iphone 12 mini oreja sag, iphone 11 pro tpu, iphne 12 magnetiske sag, gebei iphone 6 flip læderetui, tilfælde fiber glas, læder taske til iphon xs antal, iphon xr, case flip iphon, dækning af romaer.

1. Bagsiden Materiale: 100% Ægte Koskind Læder. 2. Indvendig Materiale: TPU . 3. Funktion: Stor beskyttelse mod snavs, ridser og skader. 4.100% Håndlavede Proces, 100% helt nye og af god kvalitet. 5. En fantastisk gave til din kæreste eller dig selv.Du Behøver ikke Bekymre dig Om Det Billede, der viser det forkerte kamera, Når Du Modtager et Produkt, er Det Perfekt Kombination Med Kameraets Hul Placering Nøjagtighed.

★Dongguan Huangjun Læder Co., Ltd.grundlagt i 2008,har specialiseret sig i produktion og forarbejdning af mobiltelefoner læder tilfælde.Vi har vores egen fabrik i Dongguan city,og gøre mange OEM-ordrer, som pr kundernes anmodning.Vores produkter, der har solgt rigtig godt, og har også fået godt ry hjemme og i udlandet for deres høje kvalitet og konkurrencedygtige priser.Produkt af høj kvalitet og kundens tilfredshed er hvad vi altid forfølge.

★ [LANGSIDI] læder tilfælde var rent håndlavet af 100% ægte koskind Læder.Den hånd følelse af premium-læder er top-klasse.Hvert stykke af naturlige læder har sin egen vener og porer, så tekstur af hvert enkelt produkt, du modtager, er unik.Hvad der kan synes som en ufuldkommenhed er faktisk, hvad der gør den speciel.

★ [MULTI-FUNKTION] Simple mode og lav profil design, ultra-slank og super-tynde uden nogen omfangsrig føler, passer i håndfladen af din hånd.Det giver din enhed en er let at sætte i og tage ud.Højttaler-håb er på top af front -, besvare opkald uden at åbne den sag.

★ [PRÆCISE UDSKÆRINGER] Tage billeder, lytte til musik, oplad din telefon, og brug din side-knapperne uden nogensinde at fjerne den sag!Udsøgte udskæringer tilbyder en lettere adgang til alle porte, alle knapper, sensorer, højtalere og kameraet på din telefon.Syet foer med håndlavede håndværk ser markant overlegen.

Som for farve, farvelægning af produkter på de billeder, der er fuldt ud i overensstemmelse med de oprindelige.Men på grund af den peculiarties af fotografering (flash af kameraet belysning, indstilling af medhør), farver på de billeder og den reelle farve produkter, der er lidt anderledes, Det kan ikke undgås.

1. Poster er generelt sendes ud med 2 hverdag efter din betaling er ryddet (Sat. & Sun. & Helligdage undtaget.).

2. Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller shipping gebyrer.Disse afgifter er på købere ansvar.Skal du tjekke med dit lands skikke kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

3. Vi sender normalt via China Post, luftpost, www.radenttandlaege.dk Standard Shipping,ePacket,www.radenttandlaege.dk Premium Forsendelse www.radenttandlaege.dk,EMS, DHL og andre shipping metode .Vi ikke skib på lørdag eller søndag, samt den traditionelle Kinesiske helligdage.

1. www.radenttandlaege.dk acceptere Spærrede/Kredit-Kort/Penge Booker/Western Union.

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage.Og hvis du har problemer på at gøre betaling, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

1. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, vil vi være glade for at tilbyde ombytning eller tilbagebetaling indenfor 7 dage,men du bør byrde shipping gebyr for at sende tilbage.

2. For returnerede varer, de skal være i deres oprindelige betingelser for at være berettiget til en refusion eller ombytning.Køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost.

3. Du bedes kontakte os, før din returnering af varer.Så vi kan give dig den rigtige adresse.

1. Vi stræber efter at tjene en 5-stjernet rating fra hvert køb.Når du modtager dine varer, bedes du tage et øjeblik til at efterlade os en positiv feedback, hvis din tilfredse med posten.

2.Hvis der var noget utilfredsstillende, bedes du kontakte os inden de forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet og sikre din tilfredshed.

Q: Er der et tracking Nummer til min konto?

A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan få vist forsendelse staus på hjemmesiden.

Q: Er dette produkt kommer med detail-pakke?

A: Vi har erklæret packing detalje på beskrivelsen af hvert enkelt produkt, bedes du tjekke det, tak!

Q: jeg er en forhandler, jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

A: Tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Funktioner 100% Håndlavet Proces.
Model 8 cases for iphone xs , cases for iphone x
Model 12 cases til iphone Mini 12
oprindelsessted Dongguan, Kina (Hovedlandet)
Model 14 cases til iphone Pro 12
Mærke LANGSIDI
Model 2 case For iphone 6s case For iphone 6 case For iphone 7
Model 7 cases til iphone xr
Model 1 case for iphone x iphone 7 case For iphone 8 plus case For iphone 6s
Kompatible iPhone-Model iPhone12 Pro Antal
tilstand 100% Oprindelige LANGSIDI Mærke Telefonen Tilfælde
Tid nye ankomst
Model 13 cases til iphone 12
Model 11 cases til iphone SE 2020
Kompatible Mærker Apple iPhones
Materiale Læder 100% Ægte Læder
Størrelse 4.7
Model 9 cases for iphone 11 cases for iphone 11 Pro
Model 10 cases til iPhone 11 Pro Max antal case Til iPhone xr
Model 4 cases for iphone 8 plus girls case for iphone x
Type Mobiltelefon Tilfælde & Tilbehør
Model 5 cases til iphone 7 plus
Pakke LANGSIDI Enkelte pakbokstætning
Funktion Heavy Duty Beskyttelse
Model 6 cases for iphone xsmax , cases for iphone 6
Oprindelse KN(Oprindelse)
mennesker Universal, Passer til Kvinder Pige, Mænd, Børn, Gamle
Model 15 cases til iphone 12 Pro Antal
Drop Shipping / Mix Farve Støtte
Model 3 cases til iPhone 7 mobile cases til iPhone 7 mobil
Design Almindelig

Relaterede varer