BALLE Nye PVC-Dug Top Grade Tabel Dække Vandtæt dug til Fest, Bryllup Hjem Køkken Spisestue

Bedømmelse 

kr78.18

-37%

kr124.12

Ny vare

1 Varer

Tags: pvc tablecloth, stuehuset køkken, dække tabl, klud pvc-tabel, dugen er vandtæt, brugerdefineret dug, dækning af pvc-tabel, for tabel dug, baggrund billede, pvc pvc-coted.

Produkt Detaljer

Lavet af grøn plast, vinyl, PVC med varm-presses ind i en rulle.Vores bordskånere er holdbar, vandtæt, olie-resistente, der er egnet til dækkeservietter og bordplader til at undgå at blive ridset eller slidt med kæledyr eller skarpe genstande, og for at holde møbler overfladen er helt nye.

Materiale: pvc-plast

Pakkens Indhold: 1x BALLE dug Skib i rulle

Tykkelse: 1 mm

Egenskaber: vandtæt,oilproof og varmebestandig Idé for: spiseborde, sofaborde, Grydelapper, Picnic Måtter, træbeskyttelse Etager.

Bemærk: 1. Bløde glas, vil krympe efter at have brugt lang tid, så PVC dug bliver større 1-2cm end den almindelige størrelse. 2. Plastik tabel dække lugter lidt plastik smag, sætte det ind i en cool og ventileret sted et par dage ikke smage det.Vis Billeder

Kontakt Os: Hvis vores produkt ikke er standard størrelse, der passer til dit skrivebord, så kontakt os og vi kan rådgive dig, eller du kan reservere større for din tabel. Betaling Hvis du har brug for at ændre prisen på ordre, bedes du kontakte os, før betaling Købere har betalt for importafgifter, som er tilpasset gebyrer og afgifter, hvis der er nogen.Vi accepterer betaling måder: Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro-betalingskort, Web Penge og bank overførsel.Retur & Refusion 1.Alle vores produkter er lavet af store producenter, professionelle QC Team, der tester produktet. 2.Hvis produkter er ikke samme som beskrivelse eller beskadiget i transit, vi vil gensende eller refundere pengene til dig. (Du bedes kontakte os inden for 7 dage og tage et billede 3.For af en eller anden grund ikke er tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er nødt til at betale for shipping pris. Leveringstid 1. 15-25business dage (Japan, Singapore, Sydkorea, Malaysia) 2. 15-40 hverdage (West Euro, Øst Euro, Oceanien, Mid-East, North America) 3. 35-50 dage (Sydamerika, Afrika, Syd Afrika) 4. 35-60 hverdage (Rusland) Feedback-1.Din feedback er meget vigtig for os.Vi oprigtigt opfordre dig til at forlade 5 stjerner feedback til os. 2.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller tjenester, bedes du kontakte os, snarere end at lade negativ feedback eller åbning af en tvist.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

Pakken Indeholder
Farve
mønster TRYKT
Bruger Bryllup
Størrelse 1mm
Brug for
Form Rektangel
Stil Jacquard
Materiale PVC
Funktion Vandtæt
Mønster Type Blomster
Great
Technics Nonwoven
Model-Nummer BALLE C8K-001
Emballeringsmetode pak det ind i rulle
Mærke Vieruodis

Relaterede varer